MoonSA Boutique Villas

KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu)

  1. Veri Sorumlusu: MoonSA (“Şirket”), Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu sıfatını taşımaktadır.
  2. Kişisel Verilerin İşlenme Amacı: Şirket, aşağıdaki amaçlarla kişisel verilerinizi işlemektedir:
  • Seyahat rezervasyonlarının yapılması ve yönetimi
  • Hizmetlerin sunulması ve yerine getirilmesi
  • Müşteri taleplerinin karşılanması ve destek sağlanması
  • Müşteri memnuniyeti ve geri bildirimlerin değerlendirilmesi
  • Yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi
  1. İşlenen Kişisel Veriler: Şirket, aşağıdaki kişisel veri kategorilerini işlemektedir:
  • İletişim bilgileri (ad, soyad, adres, e-posta, telefon numarası vb.)
  • Kimlik bilgileri (TC kimlik numarası, pasaport numarası vb.)
  • Ödeme bilgileri (kredi kartı bilgileri, banka hesap numarası vb.)
  • Seyahat bilgileri (uçuş detayları, otel rezervasyonları vb.)
  1. Kişisel Verilerin İşlenme Hukuki Sebepleri: Şirket, kişisel verilerinizi aşağıdaki hukuki sebeplere dayanarak işlemektedir:
  • Sözleşmenin ifası veya sözleşme öncesi taleplerin yerine getirilmesi
  • Hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi
  • Meşru menfaatlerin korunması
  • Açık rıza alınması
  1. Kişisel Verilerin Üçüncü Kişilere Aktarımı: Şirket, kişisel verilerinizi aşağıdaki durumlarla sınırlı olarak üçüncü kişilere aktarabilir:
  • Hizmet sağlayıcılar (oteller, havayolları, tur operatörleri vb.)
  • Yasal düzenlemelere uygun olarak kamu kurumları veya yetkili merciler
  • Şirketin işbirliği yaptığı iş ortakları veya hizmet sağlayıcılar
  1. Kişisel Verilerin Saklanması: Şirket, kişisel verilerinizi ilgili mevzuatta belirtilen süreler boyunca saklamaktadır. Saklama süresi sona erdiğinde veya işleme amacı sona erdiğinde veriler otomatik olarak silinir veya yok edilir.
  2. Kişisel Veri Sahibinin Hakları: KVKK uyarınında belirtilen haklara sahipsiniz:
  3. Kişisel verilerinize erişme hakkı: Şirket, hangi kişisel verilerinizi işlediğini ve bu verilere nasıl erişebileceğinizi size bildirmektedir.
  4. Kişisel verilerin düzeltilmesi hakkı: Eğer Şirketin elindeki kişisel verilerinizde hata veya eksiklik varsa, bu verilerin düzeltilmesini talep edebilirsiniz.
  5. Kişisel verilerin silinmesi veya yok edilmesi hakkı: Belirli koşullar altında, kişisel verilerinizi Şirketin sistemlerinden silinmesini veya yok edilmesini talep edebilirsiniz.
  6. Kişisel verilerin işlenmesinin durdurulması hakkı: Kişisel verilerinizin işlenmesine karşı çıkmak veya işlenme sürecini durdurmak istiyorsanız, bu hakkınızı kullanabilirsiniz.
  7. Kişisel verilerin aktarılabilirliği hakkı: Kişisel verilerinizi yapılandırılmış bir formatta almayı talep edebilir ve başka bir veri sorumlusuna iletilmesini isteyebilirsiniz.
  8. Kişisel verilerinize itiraz etme hakkı: Kişisel verilerinizin belirli bir amaçla işlenmesine itiraz etme hakkına sahipsiniz.
  9. İletişim Bilgileri: Kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir konuda başvuruda bulunmak veya haklarınızı kullanmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz: [Şirket Adı] [Adres] [E-posta] [Telefon]